Maak je hoofd leeg en doe nieuwe energie op

Zorg voor blije en fittere medewerkers

Een elektrische fiets van de zaak is nog steeds een van de meest gevraagde secundaire arbeidsvoorwaarden. Regel het beste voor jouw werknemers en biedt hen de mogelijkheid om met frisse energie naar het werk te komen. Probeer de Levante e-bikes voor een vaste periode op jouw kantoor. Geniet van het unieke design, de uitmuntende rij-eigenschappen en Shimano kwaliteit van de Levante E4.

Wij zetten een 2-tal test fietsen voor een periode van 1-2 weken op jouw kantoor om zo de e-bike vrijblijvend te testen. Op de fiets wordt je blijer, fitter en geniet je meer van de omgeving.

Man op Levante E4 elektrische fiets in Amsterdam voor grote ramen
Hoe werkt lease?

Wanneer je kiest voor het leasen van een elektrische fiets dan geniet je voor een vaste prijs per maand van jouw Levante e-bike. De lease is op basis van een full operational lease contract: onderhoud/reparatie, verzekering en afschrijving zijn allemaal inbegrepen in de prijs. Wanneer je leasecontract is afgelopen heb je twee opties: je zoekt een nieuwe Levante e-bike uit of je neemt de fiets die je hebt geleased tegen een zeer scherpe prijs over. Wel zo makkelijk toch? Wil jij de Levante e-bikes op kantoor testen? Neem dan snel contact met ons op!

Leasefiets logo PNG
Onze partner Leasefiets:

Zoals je van Levante gewend bent, werken we alleen samen met de beste partners. Voor het leasen van onze elektrische fietsen werken we daarom samen met Leasefiets, waar ze vandaag al bezig zijn met de dag van morgen. Leasefiets is onderdeel van Friesland lease; al jaren een betrouwbare partner op het gebied van mobiliteitsvraagstukken.

Offerte aanvragen:

Heb jij gekozen voor het leasen van een Levante elektrische fiets? Vraag dan vandaag nog je offerte bij ons aan. Als je de offerte tijdens onze kantoortijden aanvraagt, ontvang je hem doorgaans binnen 8 uur.

Deze offerte kun je vervolgens indienen bij onze lease partner Leasefiets. Zij regelen daarna de rest!

Zakelijk leasen

Lease een Levante e-bike via jouw werk

Zakelijk leasen is door de nieuwe regelgeving waarin je standaard 7% bijtelling betaalt heel interessant.

Je rijdt dan een gloednieuwe e-bike voor een vast bedrag per maand. Onderhoud, verzekering en reparatie zit in het maandelijkse tarief. Zo ga jij binnenkort met een fris hoofd naar jouw werk en fiets je privé zoveel kilometers als je maar wilt.

Zakelijke lease offerte aanvragen

Private lease

Lekker ontzorgd

Het leasen van een Levante E4 kost je slechts €127,- (incl BTW) per maand. Je fiets is dan verzekerd, onderhoud of reparatie is inbegrepen en je hoeft je geen zorgen te maken over de afschrijving. Wel zo makkelijk en jij kunt lekker genieten.

Private lease Offerte aanvragen