Ride like the Wind

Zien

Geniet van het strakke en een clean Nederlands design, zonder lasnaden. Alle kabels zijn doordacht in het frame weggewerkt. Het frame is geschikt voor dames en heren en is beschikbaar in 3 maten L, M en S.

Horen

Dankzij de carbon riemaandrijving en de superstille Shimano middenmotor uit Japan ervaar je totaal geen geluid tijdens het fietsen. Het licht zoemen van de banden is het enige wat je nog hoort.

Voelen

Door de ingenieuze Zwitserse engineering voelt het rijden op de E4 als natuurlijk fietsen. Door het lage zwaartepunt en een vrij instelbare stuurpositie rijdt de E4 super comfortabel en toch sportief. Ideaal voor woon-werk ritten.

Alle details op een rij

Shimano kwaliteit

De Levante E4 zit boordevol Shimano kwaliteits-componenten: motor, batterij, hydraulische remmen, naven, kabels en Nexus 5 versnelling en display, allemaal top kwaliteit van Shimano.

Boek een testrit

Altijd handsfree verbonden

De E4 wordt geleverd met een Shimano E5000 display. Daarbij zit op het stuur een SPC+ adapter voor je telefoon. Gebruik je eigen telefoon op de fiets voor Google Maps.

Sterke achterdrager

De Levante custom-made achterdrager is super sterk en praktisch. De achterdrager kan makkelijk 30 kg dragen en heeft een geïntegreerd MIK systeem om eenvoudig een mand of kratje op de drager te monteren.

GPS tracking

Al onze fietsen zijn standaard uitgerust met een KIWA gecertificeerde GPS tracker. Hiermee kun je makkelijk je fiets terug vinden, ook bij diefstal. In de Levante App krijg je hier door ook inzicht in al jouw gereden ritten.

Ride like the wind

levante

Ride like the wind

Levante Bikes is vernoemd naar de warme en krachtige Mediterraanse oosten wind