Onze partners

Levante werkt samen met toonaangevende bedrijven om te garanderen dat onze elektrische fietsen de beste kwaliteitseisen overtreffen. De onderdelen van onze e-bikes zijn van topkwaliteit en essentieel voor de duurzaamheid, veiligheid en het functioneren. Door de krachten van deze gerenommeerde merken met onze kennis en vernieuwing te bundelen, streven we ernaar je een onbezorgde en aangename rijervaring te bezorgen.

Shimano

Shimano staat bekend om haar hoogwaardige en duurzame kwaliteit die zorgt voor de beste prestaties van onze e-bikes.

Shimano Experience Center

Ervaar de Levante E4 e-bike in het Shimano Experience Center in Valkenburg. Geniet van onze fietsen door het mooie heuvellandschap in Limburg.

Kingpolis

Jouw Levante e-bike wil je natuurlijk goed verzekeren. Kingpolis is door de consumentenbond als beste uit de test gekomen.

Get bike Service

Wanneer jouw Levante e-bike onderhoud nodig heeft komen de experts van Get Bike Service met hun mobiele service gewoon bij jou aan huis.

Fietscentrum

De experts van Fietscentrum lopen jouw Levante e-bike nog een laatste keer na voordat hij rijklaar aan huis wordt geleverd, 100% in orde.

Flevobird

Elke Levante e-bike wordt binnen 3 werkdagen rijklaar afgeleverd door Flevobird. Zo kun jij direct zonder zorgen op pad.

Ride like the wind

Ervaar de vrijheid met onze Levante E4 ebike

Elektrische Fiets Levante 3D shoot Amsterdam
Mik systeem

De achterdragers van de Levante e-bikes zijn uitgerust met de bevestigingssystemen van MIK (mounting is key), waardoor jij met gemak in 1 seconde een mandje of tas achterop kan bevestigen. Click en Go.

Zedler

Het Duitse test-instituut Zedler staat garant voor de strengste eisen en testen van het materiaal en frame, en zijn gespecialiseerd in e-bikes.

Powunity

Elke Levante e-bike is uitgerust met een GPS tracker van Powunity. Zo weet jij altijd waar jouw Levante e-bike is en zie je elke rit terug in de Levante app.

Abus

Om jouw Levante e-bike met een veilig gevoel vast te zetten adviseren wij een slot van Abus.

Gates

Een fietsketting maar dan veel beter. De aandrijfriemen van Gates staan bekend om hun fluisterstille en onderhoudsvrije fietservaring zonder vies of roestig te worden.