Shimano Experience Center Valkenburg

Heerlijk fietsen door de Limburgse heuvels op de Levante E4 e-bike?

In samenwerking met onze partner Shimano Experience Center bieden wij de E4 e-bike aan voor proefritten!

Levante E-bikes op heide Shimano Experience Center in Valkenburg

Test zelf de Levante E4 e-bike

De Limburgse heuvels doortrekken op de Levante E4 e-bike? Dat kan! In samenwerking met Shimano Experience Center Valkenburg kun je nu eenvoudig de Levante E4 testen voor een dag of meerdere dagen. Zo geniet je nog meer van jouw dag!

Waarom Shimano in Valkenburg?

Op zoek naar een nieuwe elektrische fiets? Je ontdekt het meteen door de E4 zelf te testen. Niet even een minuutje bij een fietsenwinkel, maar tijdens een mooie rit rond Valkenburg in Zuid-Limburg. Met een premium Levante e-bike in een passende maat!

Shimano experience center

Bij het Shimano Experience Center kun je niet alleen de e-bike huren maar ook terecht voor service. Omdat alle onderdelen van Shimano zijn, kunnen zij je zeer goed van service voorzien. We zien je graag bij het Shimano Experience Center in Valkenburg!

Test de Levante e4 e-bike

Omringd door prachtige natuur, heuvels en fietsroutes is Valkenburg de perfecte locatie om de Levante e-bike te testen. In samenwerking met Shimano hebben we allerlei mogelijke routes voor je bedacht, die je handsfree op je eigen telefoon kan volgen. Zo kun jij je 100% focussen op het leren kennen van jouw nieuwe elektrische fiets.

Test de Levante E4 e-bike

Ga je op bezoek bij het Shimano Experience Center in Valkenburg? Of heb je een dagje of weekendje weg gepland in of rondom Valkenburg? Bekijk dan de onderstaande pagina's en reserveer een Levante e-bike in een maat naar keuze!

Waarom Shimano Experience Center in Valkenburg voor een e-bike testrit?

Je maakt eenvoudig en online een afspraak bij Shimano Experience Center in Valkenburg. Je kiest de maat Levante E4 e-bike die je wilt proberen, kiest een datum, tijdsduur en starttijd en reserveert eenvoudig de elektrische fiets.

Alle testfietsen zijn te boeken via Shimano Experience Center Valkenburg hun online boekingsysteem.

Je huurt de Levante E4 e-bike voor 1 dag vanaf € 35,95 op de door jouw gekozen dag(en) en tijden.

In de verhuurvoorwaarden van Shimano Experience Center Valkenburg kun je alles nalezen waar je rekening mee moet houden. Je kunt de voorwaarden hier inzien.

De Levante E4 is hoogwaardig afgemonteerd met de uitermate stille Shimano E-5000 middenmotor - 250W rijd je zorgeloos naar je bestemming. Ervaar het comfort van de verfijnde Shimano hydraulische schrijfremmen voor nog meer veiligheid en zoek nooit meer naar je fiets met de standaard GPS-tracking. Met de combinatie van de Shimano Nexus 5 versnellingen en de Gates CDX carbon drive belt kun je iedere heuvel aan. De Levante E4 is ook standaard uitgerust met een SPC+ connector voor handsfree navigatie met je eigen telefoon. De Levante fietsen zijn in de maten M en L te testen.

Meer lezen over de specificaties? Bekijk onze E4 e-bike in detail via deze pagina.

Bij Shimano Experience Center in Valkenburg (Limburg) kun je het maximale uit de test van een e-bike halen door hem voor langere tijd te testen. Fiets bijvoorbeeld door de heuvels, ervaar hoe makkelijk je weg fietst, kijk hoe de fiets schakelt en meer. Je ontdekt hierdoor meteen of de e-bike geschikt voor jou is. Niet even een minuutje bij een fietsenwinkel, maar tijdens een mooie rit door Zuid-Limburg. Bovendien staan de experts van Shimano voor je klaar om al je vragen te beantwoorden of om het stuur & zadel van jouw e-bike af te stellen op de juiste hoogte.

Faciliteiten:

  • Parkeren
  • Horeca
  • Veilige bagageopslag
  • Winkel met fietskleding en -accessoires
  • Douches en omkleedruimte

Voor meer informatie bezoek je de Shimano Experience Center website of neem je contact op met de Shimano medewerkers.

Vind een winkel in de buurt via onze e-bike dealer pagina.

Ervaar onze e-bikes en maak direct een proefrit bij een van onze fietsen dealers!

Boek eenvoudig een gratis proefrit aan huis of op kantoor.

Schrijf je hier in voor een gratis proefrit aan huis op de Levante E4 e-bike!

Proefritten aan huis worden momenteel alleen in de provincies Noord en Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland aangeboden.