Lease jouw Levante

Genieten van de ultieme e-bike

Zonder zorgen rijden op jouw droom e-bike

Geniet van het gemak van een gloednieuwe fiets zonder na te hoeven denken over onderhoudskosten, verzekering of afschrijvingen. Met onze flexibele full operational lease optie, bieden we jou de mogelijkheid om altijd op de nieuwste Levante e-bike te fietsen, zonder grote investeringen upfront. Kies voor duurzaamheid, kies voor vrijheid, kies voor beleving - lease jouw Levante e-bike vandaag nog!

Hoe werkt lease?

Wanneer je kiest voor lease dan geniet je voor een vaste prijs per maand van jouw Levante e-bike. De lease is op basis van een full operational lease contract: onderhoud/reparatie, verzekering en afschrijving zijn allemaal inbegrepen in de prijs. Wanneer je leasecontract is afgelopen heb je twee opties: je zoekt een nieuwe Levante uit of je neemt de fiets die je hebt geleased tegen een zeer scherpe prijs over. Wel zo makkelijk toch?

Leasefiets logo PNG
onze partner Leasefiets

Zoals je van Levante gewend bent, werken we alleen samen met de beste partners. Voor het leasen van onze fietsen werken we daarom samen met Leasefiets, waar ze vandaag al bezig zijn met de dag van morgen. Leasefiets is onderdeel van Friesland lease; al jaren een betrouwbare partner op het gebied van mobiliteitsvraagstukken.

offerte aanvragen

Heb jij gekozen voor het leasen van een Levante? Vraag dan vandaag nog je offerte aan. Als je de offerte tijdens onze kantoortijden aanvraagt, ontvang je hem doorgaans binnen 8 uur.

Deze offerte kun je vervolgens indienen bij onze lease partner Leasefiets.

Zakelijk leasen

Lease een Levante e-bike via jouw werk

Zakelijk leasen is door de nieuwe regelgeving waarin je standaard 7% bijtelling betaalt heel interessant.

Je rijdt dan een gloednieuwe e-bike voor een vast bedrag per maand. Onderhoud, verzekering en reparatie zit in het maandelijkse tarief. Zo ga jij binnenkort met een fris hoofd naar jouw werk en fiets je privé zoveel kilometers als je maar wilt.

Zakelijke lease offerte aanvragen

Private lease

Lekker ontzorgd

Het leasen van een Levante E4 kost je slechts €127,- (incl BTW) per maand. Je fiets is dan verzekerd, onderhoud of reparatie is inbegrepen en je hoeft je geen zorgen te maken over de afschrijving. Wel zo makkelijk en jij kunt lekker genieten.

Private lease Offerte aanvragen